top of page
Odol Mundwasser Plus 125 ml.

Locion per perkujdesjen ndaj mishrave te dhembeve, pa alkool. Locioni permban element perberesantibakterial, vaj sherebele dhe element perberes te kamomilit, te cilet perkujdesen per mishin e dhembeve dhe ndihmojne ne plotesimin e perkujdesjes ditore te gojes.

Odol Mundwasser Plus 125 ml.

Lek590,00Price
bottom of page