top of page
Pantene Pro-V miracles Lift & Volume haarverdickendes Shampoo

Shampo per riparimin e flokeve te gjate dhe te dendur.
Ndihmon ne forcimin e tyre nga demtimet e ndryshme. 
Shampo e perbere me biotine dhe uje trendafili.

Pantene Pro-V miracles Lift & Volume haarverdickendes Shampoo

Lek490,00Price
bottom of page