top of page
Pantene Pro-V Repair & Care Intensiv-Maske

Maske per riparimin e flokeve te demtuara. Ndalon humbjen e hidratimit te flokut, si dhe mbron flokun nga demtimet e stilimit. Dhuron shkelqim dhe butesi

Pantene Pro-V Repair & Care Intensiv-Maske

Lek815,00Price
bottom of page