top of page
Parodontax Tägliche Zahnfleischpflege Minze Mundspülung 300 ml

Shpelares goje me arome mente, per perdorim te perditshem. Shpelaresi i gojesofron kujdes aktiv per shendetin e dhembeve dhe mishrave te tyre. Ai arrin te luftoje bakteriet qe nuk arrihen dot me larjen me furcen e dhembeve.

Parodontax Tägliche Zahnfleischpflege Minze Mundspülung 300 ml

Lek655,00Price
bottom of page