top of page
Pedigree DENTASTIX™ Daily Oral Care Mittelgrosse Hunde 180 g.

Kocka te mbushur me mish per qente, per mbrojtjen e dhembeve. Ushqimi permban kacium, vitamin dhe omega 3. Produkti permban 2 cope

Pedigree DENTASTIX™ Daily Oral Care Mittelgrosse Hunde 180 g.

Lek290,00Price
bottom of page