top of page
Penaten Creme 150 ml.

Krem per lekuren e ndjeshe te bebes ne zonen e pelenave. Qeteson lekuren e irrituar, ndihmon ne zvogelimin e skuqjes dhe mban lageshtine larg lekures se bebes. Testuar dermatologjikisht. Produkti permban 150ml.

Penaten Creme 150 ml.

Lek485,00Price
bottom of page