top of page
Perlweiss Bleaching System Dental

Produkt dhe zbardhje profesionale per dhembet me produktin nga “Perl Weiss” !

Prdoukti mundeson zbardhjen maksimale te dhembeve deri ne 4 nivele me te bardhe ne verem 15 minuta dhe e ruajtur efektin e tij per nje kohe te gjate.

Zbardhuesi profesional i dhembeve fale bashkepunimit me stomatologe, eshte krijuar nje formule inovative, efektive dhe me rezultat te shpejte.

Perlweiss Bleaching System Dental

Lek3.110,00Price
bottom of page