top of page
Perlweiss White & Charcoal 75 ml

Paste per zbardhjen e dhembeve me karbon. Pasta u jep dhembeve nje efekt zbardhues i cili zgjat per nje kohe te gjate dhe ndihmon ne menyre efektive pastrimin e njollave te dhembeve. 

Perlweiss White & Charcoal 75 ml

Lek655,00Price
bottom of page