top of page
Poliboy Silber Intensiv Pflege 200 ml.

Produkt per pastrimin e sendeve prej serme dhe floriri. Pastron rrenjesisht dhe me kujdes, mbron nga shenjat e prekjes dhe jep shkelqim pa nevoje lustrimi. 

Poliboy Silber Intensiv Pflege 200 ml.

Lek505,00Price
bottom of page