top of page
Prokudent Reinigungsbad-Dose

Ene per te lare protezat dhe telat e dhembeve. Mundeson ruajtjen dhe pastrimin higjenik te telave dhe protezave. Para perdorimit shpelajeni mire enen.

Prokudent Reinigungsbad-Dose

Lek340,00Price
bottom of page