top of page
Q+A Niacinamide Gesichtswasser.

Uje per fytyren me Niacinamide. Per te gjitha tipet e lekures. Produkti anti-age ka perberes te cilesise se larte per nje kujdes te vecante per lekuren tuaj. Niacinamidet ndihmojne ne sigurimin e nje pamje te njetrajtshme, duke minimizuar poret, duke reduktuar skuqjen dhe dhuron efekt qetesues. 

Q+A Niacinamide Gesichtswasser.

Lek1.475,00Price
bottom of page