top of page
Rapid White Bleaching Strips

Shirita per zbardhimin e dhembeve . Perdoret vetem per te rriturit . Nuk rekomandohet per persona me: sëmundjet e mishrave të dhëmbëve, inflamacionin e mishit të dhëmbëve, gjakderdhjen e mishrave të dhëmbëve, recesionin e rëndë të mishrave të dhëmbëve ose dhëmbët e ndjeshëm, shtatzëninë dhe ushqyerjen me gji.

Rapid White Bleaching Strips

Lek2.455,00Price
bottom of page