top of page
Revolution Haircare Plex 4 Bond Plex Shampoo

Shampo rigjeneruese, forcuese dhe perkujdesese per floket !
Shampoja ndihmon ne mbrojtjen e flokeve, thekson shkelqimin, rigjenereson, forcon dhe permireson ne teresi floket.
Eshte e pershtatshme per floket e lyera.

Revolution Haircare Plex 4 Bond Plex Shampoo

Lek1.965,00Price
bottom of page