top of page
RIVAL DE LOOP Primer & Fixing Spray

Llak fiksues për një make-up afatgjatë. Cilësia e lehtë, e tharjes së shpejtë i jep lëkurës një efekt të butë, elastik dhe të freskët.

RIVAL DE LOOP Primer & Fixing Spray

Lek490,00Price
bottom of page