top of page
RIVAL loves me Shine Bomb 05 what the plump?!

Buze te bukura dhe plot shkelqim .
Lipgloss-i mundeson hidratim dne buze dhe i ben ato te duken bukur.

RIVAL loves me Shine Bomb 05 what the plump?!

Lek295,00Price
bottom of page