top of page
Nivea Rosenwasser waschgel

Xhel larës për fytyrën me ekstrakte të ujit të trëndafilit. Shërben për çdo lloj lëkure. Për një lëkurë të pastër dhe të kuruar. 

Nivea Rosenwasser waschgel

Lek655,00Price
bottom of page