top of page
RUBIN Kleider- und Textilmottenfalle

Kuth per molat e rrobave dhe tekstileve. Ngjitese per kapjen e insekteve, pa arome dhe vendoset ne raft. Efekti i ngjitesit zgjat 2-3 muaj. 

RUBIN Kleider- und Textilmottenfalle

Lek655,00 Regular Price
Lek490,00Sale Price
bottom of page