top of page
Salt House Totes Meer Schuppen - Flechte Salbe

Pomade per lekure me zbokth. Produkt mjekesor, me kripe deti, magnez, temjan dhe teufelskralle. Rekomandohet per lekure te thate. Thithet shpejt nga lekura dhe nuk le shenja te rrobat.

Salt House Totes Meer Schuppen - Flechte Salbe

Lek1.635,00Price
bottom of page