top of page
SALTHOUSE Totes Meer Anti Juckreiz Spulung

Balsam kunder kruajtjes se kokes. Me kripe nga deti i vdekur, per mbrojtje te shendetshme te lekures. Formula e tij qetesuese redukton kruarjen dhe siguron hidratim. Ndihmon ne lehtesimin e krehjes se flokeve dhe i dhuron atyre me shume butesi. Perkujdesje baze per lekuren me neurodermitis dhe psoriasis.

SALTHOUSE Totes Meer Anti Juckreiz Spulung

Lek655,00Price
bottom of page