top of page
Salthouse Totes Meer Juckreiz Akut Balsam

Balsam per kruarjen e lekures. Produkt mjekesor, me kripe deti, magnez, zinnkraut (lloj bime) dhe weidenroschen (lloj luleje). Ndihmon ne sherimin e lekures. Qeteson menjehere dhe dhuron ndjesi te fresket. Thithet shpejt nga lekura dhe nuk le shenja

Salthouse Totes Meer Juckreiz Akut Balsam

Lek1.635,00Price
bottom of page