top of page
SCHAEBENS MED+ TM PEELING

Peeling mjekësor, ultra i ndjeshëm pastron dhe rafinon butësisht lëkurën tuaj. Për lëkurë të ndjeshme. Pa mikroplastikë, PEG, silikone dhe parafina. Pa ngjyra, përbërës shtazorë dhe aroma alergjike. Aplikimi i duhur i kujdesit kërkohet për një ndjesi të butë të lëkurës. Peeling Schaebens është një produkt bazë i kujdesit mjekësor që është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme. Me minerale natyrale dhe elementë gjurmë nga Deti i Vdekur, peeling pastron lëkurën duke liruar qelizat e vdekura të lëkurës dhe duke pastruar thellë në poret.

SCHAEBENS MED+ TM PEELING

Lek980,00 Regular Price
Lek735,00Sale Price
bottom of page