top of page
Scholl Expert Care elektrischer Hornhautentferner pink.

Rollon me bateri,per trajtimin e themrave te kembes. E perbere nga nje doreze e cila ndihmon ne pastrimin e themres ne menyre sa me te shpejte dhe sa me lehte.  Rezultat i dukshem pas aplikimit te pare,  

Scholl Expert Care elektrischer Hornhautentferner pink.

Lek4.910,00Price
bottom of page