top of page
Schwarzkopf Gliss Kur 7 Sekunden Express-Repair-Kur Ultimate Repair

Kure per riparimin e flokeve ne vetem 7 sekonda!
Kura eshte e perbere me keratine dhe ekstrakte perlash. Mundeson riparimin dhe forcon floket. 
Redukton majat dyfishe dhe te keputura si dhe i dhuron flokeve shkelqim.

Schwarzkopf Gliss Kur 7 Sekunden Express-Repair-Kur Ultimate Repair

Lek980,00Price
bottom of page