top of page
Schwarzkopf Gliss Kur Winter Repair Schutz-Shampoo.

Shampo per riparimin e flokeve ne dimer. Shampo me formulen e saj te vecante siguron per floket tuaj mbrojtje intensive nga thatesia, dhuron lehtesim ne krehje si dhe i jep flokeve shkelqim. 

Schwarzkopf Gliss Kur Winter Repair Schutz-Shampoo.

Lek410,00 Regular Price
Lek315,00Sale Price
bottom of page