top of page
Seba Med Anti Ageing Hautstraffende Lotion Coenzym Q10

Locion trupi kunder plakjes se lekures. Trajtues mjekesor. Kremi SebaMed me perdorimin e tij te rregullt ndihmon ne elasticitetin e lekures, i dhuron butesi per kohe te gjate dhe e mbron ate ndaj plakjes se parakoheshme. Vlera e pH 5.5 mbron nga tharja, ndikimet e demshme te mjedisit dhe shkaktareve te semundjeve. Vitamina A nxit rigjenerimin e qelizave te lekures.

Seba Med Anti Ageing Hautstraffende Lotion Coenzym Q10

Lek605,00Price
bottom of page