top of page
Seba Med Antischuppen Shampoo

Shampo kunder zbokthit te flokeve. 50% me pak zbokth pas  14 ditesh. Me vlere pH 5.5. Per pastrimin e perditshem te lekures se ndjeshme te kokes. Formula e lehte jep shkelqim dhe volum. Redukton acarimin dhe tharjen e lekures se kokes dhe flokun.

Seba Med Antischuppen Shampoo

Lek490,00Price
bottom of page