top of page
Seba Med Hautklarendes Gesichtswasser

Ujë tonik për pastrim dhe qartësim fytyre. Rekomandohet për lekurë me yndyrë dhe të papastër. Pastron lëkurën në brendësi nga yndyra e tepërt nga papastërtitë, qetëson lëkurën, parandalon krijimin e puçrave.

Seba Med Hautklarendes Gesichtswasser

Lek940,00Price
bottom of page