top of page
Seba Med Reinigungs Schaum

Shkumë për pastrim fytyre Rekomandohet për lekurë me yndyrë dhe me puçra. Formula e çertifikuar Monatline e C40 lufton bakteret duke parandaluar krijimin e puçrave dhe pikave të zeza. Shkuma pa sapun dhe pa alkaline me pH5.5 pastron butësisht poret nga yndyra e tepërt.

Seba Med Reinigungs Schaum

Lek940,00Price
bottom of page