top of page
Seba Med Trocken Haut Lotion Urea Akut 10%

Locion me 10 % Ure per lekure te thate te trupit. Eshte zhvilluar si perkujdesje speciale per persona me lekure shume te thate. Perberesit e zgjedhur zbusin ashpersin, kruarjet e lekures shume te thate dhe ndihmojne riprodhimin e hidratimit natyral.

Seba Med Trocken Haut Lotion Urea Akut 10%

Lek725,00Price
bottom of page