top of page
Seba Med Trockene Haut Lotion Parfumfrei

Locion per lekure shume te thate, te irrituar dhe te ashper. Ka efekt qetesues ndaj irritimit te lekures dhe njekohesisht e hidraton ate. Permban nivele te larta te urese. Mund te perdoret si lares edhe nga persona qe vuajne nga psoriasa, diabeti dhe ekzema. E testuar dermatologjikisht.

Seba Med Trockene Haut Lotion Parfumfrei

Lek1.140,00Price
bottom of page