top of page
Seba Med Vital Dusch und Schaumbad

Shampo mjekesore per gjallerimin dhe clodhjen e trupit, per dush e vaske. E specifikuar per lekure te ndjeshme. Vitamina B dhe acidi amino dhurojne hidratim.

Seba Med Vital Dusch und Schaumbad

Lek725,00Price
bottom of page