top of page
Sensitive expert+ Gesicht UV-Schutz Fluid LSF 50+

Krem per fytyren me faktor mbrojtes 50 ndaj rrezeve te demshme te diellit!
Produkti siguron mbrojtje ndaj rrezeve UVA-UVB. Kremi eshte krijuar vecanerisht per fytyren dhe pjesen e ndjeshme te syve. 

Sensitive expert+ Gesicht UV-Schutz Fluid LSF 50+

Lek1.635,00Price
bottom of page