top of page
Under wear Strumpfhose 100DEN SH 36/38 ULTRABL. BORD.

Geta te trasha ngjyre uthulle te erret. Te rehatshme, elastike dhe e pershtatshme mjaft mire ne kemben. Produkti perdoret per masen 36/38.

Under wear Strumpfhose 100DEN SH 36/38 ULTRABL. BORD.

Lek355,00Price
bottom of page