Sonnenmilch LSF50+

Qumesht kunder diellit me SPF 50+ !
Eshte i pershtatshem per lekure te ndjeshme ndaj diellit. Dhuron 24 ore hidratim dhe eshte rezitent ndaj ujit.

Sonnenmilch LSF50+

Lek655,00Price