top of page
SOS Lippen-Herpes-Gel Medizinprodukt.

SOS Lippen-Herpes-Gel, ndihmon ne eleminimin e herpesit ne buze. Vepron menjehere kunder ndjesise se pakendshme te degies dhe dhimbjes pas vetem 1 ore. I perbere nga xheli silic i cili ka nje aftesi lidhese te larte per sekrecionet e ujit dhe plageve. I testuar dermatologjikisht.

SOS Lippen-Herpes-Gel Medizinprodukt.

Lek735,00Price
bottom of page