top of page
Spee Colorwaschmittel Megaperls 18 WL

Detergjent ne trajte pluhuri, per larjen e rrobave me ngjyre. I dhuron rrobave pasterti dhe freski, e cila zgjat deri ne 4 jave. Detergjenti permban perla me ngjyra, te cilat i rikthejne shkelqimin e ngjyrave tek rrobat tuaja ne temperaturen 20- 60°.  Produkti permban 1.215kg. 

Spee Colorwaschmittel Megaperls 18 WL

Lek555,00Price
bottom of page