top of page
Stevenson  Oko Kamin-Und Grillanzunder 32stk

Ndezes zjarri, i bërë prej leshi druri të pastër dhe dylli perimesh. Digjet per rreth 8 minuta pa lënë asnjë mbetje të dëmshme. Paketimi permban 32 cope.

Stevenson Oko Kamin-Und Grillanzunder 32stk

Lek490,00Price
bottom of page