top of page
sunozon Classic Sonnenfluid Schutz & Bräune LSF 30

Krem mbrojtes dhe nxires “Sun Ozon”

Produkt vegan dhe pa mikroplastike me SPF 30.

Ofron mbrojtje ndaj rrezeve UVA/UVB. I pershtatshem per fytyren dhe dekoltene dhe per lekure te ndjeshme dhe te pa nxire.

sunozon Classic Sonnenfluid Schutz & Bräune LSF 30

Lek570,00Price
bottom of page