top of page
sunozon Sonnenfluid Glow LSF 30

Fluid per fytyren, qafen dhe dekoltene “Sun Ozon”

Me faktore mbrojtes SPF 30 ndaj rrezeve te demshme te diellit.

Fluidi siguron mbrojtje te menjehershme nga rrezet. Eshte i pershtatshem per personat me lekure te ndjeshme dhe te pa nxire nga dielli.

sunozon Sonnenfluid Glow LSF 30

Lek655,00Price
bottom of page