top of page
Swiss-o-Par Intensive Haarkur Structor

Maske dhe ampule per floket. Kura ka perberje Pantenoli dhe rekomandohet per floke te demtuara.  Kjo maske ju vjen ne ndihme flokeve tuaja. Produkti eshte pa shplarje

Swiss-o-Par Intensive Haarkur Structor

Lek285,00Price
bottom of page