top of page
Syoss Haar Mascara Mittel Blond

Mascara per mbulimin e thinjave. Mbulon perfekt dhe zgjat deri ne larjen tjeter te flokut. 

E gjeni ne disa tone ngjyrash.

Syoss Haar Mascara Mittel Blond

Lek1.185,00 Regular Price
Lek945,00Sale Price
bottom of page