top of page
Tee ProSyn Fußpflegebad

Vaj per freskimin dhe gjallerimin e kembeve te lodhura, te thata dhe te demtuara. 
Parandalon aromen e pakendshme te kembeve si dhe i pastron ato butesisht. 
Zbut kallot dhe nxit qarkullimin e gjakut. 

Tee ProSyn Fußpflegebad

Lek290,00Price
bottom of page