top of page
Vibasept Hygiene Handgel Biozidprodukt.

Xhel dezinfektues per duart, nuk permban uje. Ai ofron mbrojtje dhe lufton kunder baktereve te ndryshme ne 60 sekonda. 100g xhel permban 43,1g entanol. 

Vibasept Hygiene Handgel Biozidprodukt.

Lek325,00Price
bottom of page