top of page
Vionell Intim-Pflege-Salbe.

Pomade per trajtimin ne zonen intime kunder acarimeve te faktoreve te jashtem si:  veshje te ngushta, tamponat, pecetat ditore, detergjentet lares. Djersa mund te jete shkaktari kryesor i acarimit. Perberesit e zgjedhur me kujdes  ne kete pomade pajisin lekuren me hidratim dhe sigurojne nje shtrese mbrojtese. 

Vionell Intim-Pflege-Salbe.

Lek1.110,00Price
bottom of page