top of page
WC FRISCH DUFT SWITCH LAVENDEL

WC-Frisch mbron nga grumbullimi i gëlqeres dhe siguron shkumë pastrimi, mbrojtje nga papastërtitë dhe freski shtesë në tualetin tuaj. Falë kombinimit të përbërësve aktivë me katër drejtime, tualeti juaj do të jetë i mirëmbajtur dhe i pastër.

WC FRISCH DUFT SWITCH LAVENDEL

Lek410,00 Regular Price
Lek310,00Sale Price
bottom of page