top of page
WellMix Sport Protein 90 mit Vanille Geschmack 350 g.

Pije proteinike me shije biskotash dhe kremi. Nuk permban gluten. Mbeshtet aktivitetet  e perditshme dhe sportive. Perberesit kryesore te pluhurit jane proteina e qumeshtit dhe e sojes qe ndihmojne  ne mirembajtjen dhe rritjen e masese muskulare. Me magnez dhe vitamin B6 dhe B2.

WellMix Sport Protein 90 mit Vanille Geschmack 350 g.

Lek1.145,00Price
bottom of page