Wilkinson Sword Hydro Sensitive Gel.

Xhel rroje per lekure te ndjeshme, mbron dhe qeteson lekuren. Per nje lekure te shendetshme.

Wilkinson Sword Hydro Sensitive Gel.

Lek245,00Price