top of page
Winston Hygiene Streu

Zhavor shtroje per macet.

Thith mire dhe mbledh lageshtine, si dhe aromat.

Mbusheni rreth 5 cm me zhavor vendin ku macja ben jashteqitjen.

Kujdes ! Zhavori duhet nderruar cdo 14 dite.

Winston Hygiene Streu

Lek495,00Price
bottom of page