top of page
Winston Nature mit Ente & Huhn

Ushqim per macet e rritura me rose dhe pule.

63% perberes shtazore dhe 0% drithra me permbajtje gluteni. Jepjani maces ushqimin ne temperature ambienti dhe gjithmone uje te fresket.

Winston Nature mit Ente & Huhn

Lek130,00Price
bottom of page