top of page
Winston Schlemmer-Menü mit Geflügel

Menuja e shijshme Winston eshte pershtatur posacerisht per nevojat ushqyese te maces tuaj. Pa grure te shtuar, pa sheqer te shtuar, pa shtimin e ngjyruesve dhe aromatizuesve.

Winston Schlemmer-Menü mit Geflügel

Lek40,00Price
bottom of page